Keçiören Metrosunda Tünelin Ucu Göründü


Çalışmaların büyük bir hızla sürdürüldüğü Keçiören Metrosunda artık tünelin ucu göründü.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı Erzincan’ın Kemah ilçesi Koçkar Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’nin toplantısına katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören’deki metro çalışmalarının ne kadar hızlı gittiğine vatandaşların da şahit olduğunu kaydederek, “Artık tünelin ucunu gördük. İnsanlar bu iş bitecek diye inanıyorlar ve güveniyorlar. Bu yoğun çalışmanın sonucunda metronun açılarak gerçekleşeceğini biliyoruz. Onun için Bakanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kızlarpınarı Caddesi’nin yarısının trafiğe açıldığını hatırlatan Başkan Ak, caddenin diğer yarısının ise bir ayda tamamlanacağını belirterek, “Böylece Keçiören’in üst ulaşım sorununu rahatlatmış olacağız. Bir yıl sonra da Keçiören Metrosu’nu hizmete açacağız. Bu anlamda da ben Keçiörenlilerin şükranlarını Bakanıma iletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

kecioren-metrosu

Kaynak : Mynet Haber

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.