Torku Konyaspor Taraftarları YHT’yi doldurdu


Torku Konyaspor Taraftarları YHT’yi doldurdu
Play-off yarı final maçında Bucaspor’u yenerek finalde Manisaspor’un rakibi olan Torku Konyaspor’u, taraftarları yalnız bırakmıyor. Yeşil-beyazlı takımın taraftarları, takımlarına Manisaspor karşısında destek olmak amacıyla sabahın erken saatlerinden itibaren Konya Atatürk Stadı ve Tren Garı önünde toplandı.

Takımları lehine tezahüratta bulunan yeşil-beyazlı taraftarlar, kendilerine tahsis edilen 70 otobüs, hızlı tren ve özel araçlarıyla Eskişehir’e hareket etti.

– Taraftar YHT’yi doldurdu

PTT 1. Lig Play-off final maçının Eskişehir’de oynanacağının açıklanmasının ardından gelen talepler üzere ek seferler konulan Konya-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı da en yoğun günlerinden birini yaşıyor.

Konya Gar Müdürü Yalçın Tekkalmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün yapılacak Konya-Eskişehir seferlerinde yüzde 100 doluluğa ulaştıklarını söyledi.

Tekkalmaz, tarifeli ve ek seferlerde büyük oranda taraftarların bulunduğunu, maçın ardından yapılacak ek seferlerin de dolduğunu kaydetti.

torku-konyaspor-taraftarlari

Kaynak : http://www.timeturk.com

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.